Ce salariu are Mihai Bendeac la iUmor. Cu cat il plateste, de fapt, Antena 1

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai carismatici actori romani si este foarte popular printre tineri, mai ales dupa ce a devenit juratul emisiunii iUmor de la Antena 1.

Mihai Valentin Octavian Bendeac s-a nascut pe data de 16 februarie 1983 in Bucuresti si este un actor de teatru și film, scriitor, scenarist, cantaret, regizor, jurat, poet si compozitor, jucand rolul principal in filmele Milionari de Weekend (2004) si Supraviețuitorul (2006).

Mihai Bendeac a scris toate cele 6 sezoane „In Puii Mei” pe care le-a si interpretat, „Romanii au Artisti”, „Teatru Tv”, „Baieti de Oras”, „Comedy”, „Mondenii”, „Jurnalul unui burlac”.

A fost jurat in emisiunea „Romania danseaza”, iar in prezent, face parte din juriul emisiunii iUmor.

Ce salariu are Mihai Bendeac la Antena 1

Pentru talentul sau, Mihai Bendeac este rasplatit pe masura. Potrivit playtech.ro, actorul a avut in anul 2017 un salariu de 7.000 de euro pe luna pentru aparitiile sale in cadrul emisiunii iUmor.

Mai mult, potrivit aceleiasi surse, cea mai mare parte a banilor incasati de Mihai Bendeac in 2017 din contractul cu Antena 1 a fost transferata intr-un cont care apartine tatalui sau, cu titlul de cadou: 81.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *