Cea mai puternica rugaciune ce trebuie rostita in noaptea de Sfantul Andrei. Preotii spun ca face miracole si ofera protectie divina

Sfantul Andrei este sarbatorit in fiecare an pe data de 30 noiembrie. Marele Sfant este si patronul spiritual al romanilor. Noaptea de Sfantul Andrei (29-30 noiembrie) este considerata una dintre cele mai puternice nopti, datorita puterii spirituale.

 

Rugaciunea pe care trebuie sa o spui in aceasta noapte:

”In numele Tatalui, si Fiului, si Sfantului Duh, Domnului sa ne rugam…

 

Doamne Dumnezeul nostru, Tu, Cel ce ai zis si s-a facut faptura, nu intoarce dumnezeiasca Ta fata de la noi cei pacatosi, ca sa nu vina asupra-ne mania cea groaznica si infricosatoare a durerilor, care este rodul pacatelor noastre pe care in toata ziua, cu nesocotinta, in chip nenumarat le savarsim.

 

Noi suntem pacatosi si patimasi, netrebnici si plini de rautate, iar Tu esti izvorul vietii si al milostivirii; nu ne lasa, Doamne; nu trece rugaciunea noastra, a pacatosilor, nici nu rasplati noua dupa nelegiuirile noastre.

 

Ci, pentru ca nu suntem vrednici a castiga prin sarguinta cea de toate zilele milostivirea Ta, daruieste-ne-o Tu, Doamne, ca un preamilostiv.

 

Pentru rugaciunile Apostolului Tau Andrei, daruieste-ne noua sanatate si viata ferita de toata rautatea. Pentru pomenirea lui cea de maine ne intareste cu darul Tau cel stapanitor, ca din adancul inimilor noastre, cu bucurie sa laudam praznuirea lui si sa slavim preasfant numele Tau,

 

In vecii vecilor,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *