Cum îți influențează luna în care te-ai născut sănătatea și personalitatea

Persoanele care s-au născut în luna mai sunt mai optimiste, pe când persoanele născute în noiembrie tind să fie mai pesimiste. Mulți cercetători au încercat să înțeleagă felul în care luna în care ne-am născut ne influențează sănătatea și personalitatea. Un studiu spune că luna dumneavoastră de naștere vă poate influența personalitatea și abilitățile. Ba chiar mai mult, îți poate influența chiar și sănătatea.

Noi am fost uimiți de descoperiri deoarece ne-au caracterizat într-un mod foarte exact, așa că, ne-am gândit să împărtășim cu voi informațiile acestea.

Ianuarie

Dacă luna în care te-ai născut este Ianuarie, ei bine, ai parte de multe oportunități diferite. Persoanele născute în ianuarie tind să dezvolte o carieră în medicină sau chiar pot deveni sportivi de performanță. Sunt creativi și au multe șanse să devină faimoși.

 

Sănătatea ta tinde să fie mai bună decât a multora și ești de cele mai multe ori protejat, dar nu și de afecțiunilor cardiovasculare. În cazul tău, sănătatea emoțională ar putea necesita mai multă protecție și atenție: schizofrenia și tulburarea bipolară sunt mult prea frecvente în rândul celor născuți în luna ianuarie, deși sunt mai puțin predispuși la un temperament iritabil.

Februarie

Cei care s-au născut în februarie tind să aibă o viață și o carieră mai fericită. De asemenea, sunt șanse mari să te fi născut prematur. Asta înseamnă că erai mai slăbuțatunci când erai copil, dar ca adult, s-ar putea să fii și mai scund. Februarie este, de asemenea, luna creativității și s-ar putea să urmezi o carieră ca artist și chiar să devii o persoană celebră.

 

Când vine vorba de sănătate, ești aproape protejat de boli. Ba mai mult, este posibil să ai o și anumită protecție împotriva bolilor neurologice, precum și a bolilor respiratorii și a aparatului reproducător.

Martie

Martie este luna în care soarele își face tot mai mult simțită prezența și dacă te-ai născut în martie, cu siguranță ești genul de persoană care încearcă să vadă mereu partea plină a paharului. Majoritatea oamenilor care s-au născut în primăvară au tot timpul o dispoziție bună și gândesc pozitiv.

 

Când vine vorba de sănătate, persoanele născute în martie ar trebui să țină cont de sistemul lor cardiovascular.

Aprilie

Oamenii născuți în luna aprilie sunt mult mai pozitivi în comparație cu cei născuți iarna, vara și toamna. Când vine vorba de carieră, oamenii născuți în aprilie sunt buni în foarte multe domenii, ceea ce le dă posibilitatea de a alege cariere de succes.

 

Ai o protecție foarte bună împotriva problemelor generale de sănătate, dar la fel ca și cei născuți în luna martie, trebuie să ai grijă de sistemul tău cardiovascular. Ai și șanse mici de a avea ADHD.

Mai

Dacă luna în care te-ai născut este Mai, s-ar putea să te consideri cel mai norocos om, așa cum se pare că sunt majoritatea oamenilor născuți în această lună. Te-ai născut pentru a fi un optimist. Dacă privim din punct de vedere al carierei, nu trebuie să fii concentrat pe o singură carieră, deoarece ai foarte multe opțiuni din care poți alege.

 

Același lucru este valabil și pentru sănătate. Persoanele născute în Mai nu sunt, în general, predispuși la boli cu risc ridicat și au o protecție generală ridicată împotriva acestora. Însă, conform studiilor, chiar dacă sunt optimiști, sunt, de asemenea, predispuși la depresie.

 

Iunie

Dacă te-ai născut în Iunie ești o persoană pozitivă în general, însă ai și momente în care ești foarte schimbător. Te poți simți fericit acum, iar peste jumătate de oră te poți simți ca cel mai trist om de pe pământ. E posibil să ratezi înscrierea la timp la o anumită facultate, curs, un lucru obișnuit pentru persoanele născute în această lună, dar ai toate șansele să obții rezultate academice grozave, deoarece studiile arată că ai mai mult timp să te maturizeze înainte de a începe școala.

 

Din punct de vedere al sănătății, ai putea dezvolta probleme respiratorii și cardiovasculare ușoare, dar oamenii născuți în iunie sunt în general sănătoși. În plus, este posibil să aveți o anumită protecție împotriva bolilor de reproducere.

 

Iulie

 

Potrivit unui studiu, dacă te-ai născut în iulie s-ar putea să ai capacitatea de a-ți autoregla viața emoțională și de a-ți controla agresivitatea. Când vine vorba de talente, mulți dintre oamenii născuți în iulie au o latură artistică și ar putea fi stângaci.

 

Cât despre sănătate, este posibil să ai protecție împotriva sănătății reproductive și a sănătății generale. În plus, femeile născute în iulie ar putea intra în perioada de pubertate puțin mai târziu în viață.

August

Să fii născut în august înseamnă mai puține obiective academice. Potrivit statisticilor, majoritatea oamenilor sunt născuți în august. De asemenea, ai acea strălucire, ești optimist și emani pozitivitatea pe care o fac oamenii născuți în primăvară.

Când vine vorba de sănătate, schimbările de dispoziție care vin odată cu a fi prea pozitivă nu te vor expune riscului de boli bipolare. De fapt, cei născuți vara au cele mai mici șanse de a le dobândi. Dacă ești femeie, s-ar putea să fi intrat în perioada de pubertate mai târziu, ceea ce înseamnă și o viață mai sănătoasă la maturitate.

Septembrie

Persoanele născute în toamnă sunt mai predispuse la depresie. Dar nu te dai niciodată bătut. Mereu lupți și de cele mai multe ori reușești să-ți învingi stările.

 

Cei născuți în septembrie au un risc moderat de a dezvolta boli, dar au șanse mai mari de a face astm.

 

Octombrie

La fel ca oamenii născuți în septembrie, cei născuți în octombrie sunt în general grozavi la sport. În timp ce majoritatea oamenilor născuți toamna sunt înalți, cei născuți la mijlocul lunii octombrie pot fi chiar mai înalți.

 

Dacă sunteți unul dintre cei care s-au născut în octombrie, este posibil să aveți o șansă foarte mare de a dezvolta boli. Cu toate acestea, este posibil să aveți un risc mai mic de probleme cardiovasculare.

 

Noiembrie

Persoanele născute în toamnă, inclusiv în luna noiembrie, tind să fie hiper concentrate. Au un risc scăzut de a face depresie, ceea ce le ajută să își atingă mereu toate obiectivele.

 

Oamenii născuți în noiembrie, comparativ cu cei născuți în alte luni, au un risc mai mare pentru afecțiuni generale, în special respiratorii, dar ar putea avea cea mai mare protecție împotriva bolilor cardiovasculare. De asemenea, pot suferi de ADHD.

Decembrie

Dacă ești născut în luna decembrie, s-ar putea să fii unul dintre cei mai rari oameni din lume, mai ales dacă ziua ta de naștere este pe 24 sau 25. Iar când vine vorba de felul tău de a fi și de starea ta de spirit în general, nu ești ușor de enervat și ești mult mai stabil în comparație cu oamenii care sunt născuți vara.

 

Este posibil să ai un risc mai mare de afecțiuni de reproducere, dar în general sănătatea ta este bună. Conform unui studiu, aveți șanse mari de a trăi până la 105 ani sau mai mult.

 

Tu în ce lună ești născut? Ți s-apotrivit descrierea?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *