Cum să trimiți un mesaj telepatic unei persoane cu care nu puteți comunica direct

 

Telepatia se referă la comunicarea între două minți, separate prin distanță și fără utilizarea celor cinci simțuri fizice. Aceasta înseamnă că nu vorbim, ascultați, scrieți, citiți sau orice altă formă de comunicare care depinde de fizic. Cu toții am experimentat Telepatia în diferite grade; unele experiențe mai profunde, în timp ce altele un pic mai puțin convingătoare.

Expeditorul/Destinatarul: experimentul trebuie să includă două persoane. În cazul în care sunt căutate rezultate verificabile, este absolut esențial să distingeți expeditorul de receptor înainte de a începe experimentul pentru a evita confuzia. Cu toate acestea, mulți care doresc să trimită un mesaj telepatic nu desfășoară un experiment, ci doresc să comunice un mesaj cuiva cu care nu pot comunica direct. Acesta poate fi cineva cu care nu mai sunt în contact, separat din orice motiv sau cineva care trăiește la distanță lungă.

Credință: Mesajele telepatice nu depind neapărat de afirmarea absolută a rezultatelor de succes. Pur și simplu este recomandabil ca Expeditorul să păstreze o minte deschisă și o atitudine receptivă. Motivul pentru care se recomandă credința este că o minte închisă este adesea oarbă la rezultatele și alte manifestări ale construcției mentale.

Relaxare: Comunicarea telepatică este cea mai eficientă atunci când relaxarea fizică și mentală este realizată. Sănătatea fizică este, de asemenea, un avantaj și se recomandă să încercați telepatia atunci când sunteți sănătoși. Claritatea mentală este, de asemenea, relevantă și, prin urmare, eliberarea minții de gânduri, preocupări sau haos care distrag atenția este recomandabilă. Gândurile pot veni și pleacă, dar faceți efort să nu vă atașați de ele. Sfat: Întindeți-vă în decubit dorsal sau în „stil indian” cu picioarele încrucișate și spatele drept într-o poziție meditativă. Respirați adânc de câteva ori, lăsați mușchii să se relaxeze, asigurați confort maxim și adaptați mintea la scopul dorit. Un mediu calm și liniștit va oferi rezultate maxime în transmiterea cu succes.

Vizualizare: Odată ce pașii anteriori sunt finalizați, vizualizați destinatarul. Vizualizați-l în culori pline, stând în picioare sau stând în fața dvs. Imaginați-vă cu cât mai multe detalii posibil pentru a dezvolta un sentiment de „prezență” sau „conexiune” ca și cum el sau ea ar fi de fapt acolo. O opțiune pentru a ajuta la eficiență este vizualizarea unui cordon sau tub de argint care conectează mintea unei persoane de mintea celeilalte.

Acest tub este o construcție mentală care rezonează cu energia conștientă capabilă să canalizeze gândurile, informațiile și emoțiile de la o minte la alta. Dacă se preferă, vizualizarea vorbirii cu persoana la telefon este la fel de eficientă ca și vizualizarea tubului argintiu.

Transmiterea: Vizualizați gândurile care transmit prin tub de la mintea mesajului provine către mintea destinatarului.

Într-un experiment, expeditorul și destinatarul pot compara rezultatele. Dacă destinatarul transmite un mesaj care reflectă gândul transmis, atunci experimentul a avut succes. Este recomandabil ca experimentele să fie menținute la maximum 15 minute pentru a evita epuizarea mentală.

Asigurați-vă că aveți răbdare cu dezvoltarea telepatiei și nu vă descurajați dacă succesul nu a fost obținut în primele încercări. Dezvoltarea telepatiei este ca un mușchi și, ca în orice experiment psihic, este necesară practică pentru rezultate.

 

De exemplu, o imagine mentală a lunii poate presupune vizualizarea unei sfere strălucitoare care atârnă pe cerul nopții. Oferă lunii cratere, stele care împrăștie cerul din jurul ei sau o strălucire portocalie. Adăugați-i cât mai multă substanță sau detalii și încărcați imaginea cu emoție; aceasta este dorinta ca luna sa ajunga la destinatar. Este important să încărcați mesajul cu emoție, deoarece este cel mai puternic declanșator din spatele comunicării telepatice. Dacă tubul de argint sau vizualizarea telefonului este de ajutor, atunci imaginați-vă că luna călătorește prin tubul de argint.

 

Opriți transmiterea: intuiția sau sentimentul profund de succes pot apărea odată ce gândul a fost transmis. Este inconfundabil. Poate dura câteva secunde până la câteva minute pentru ca acest lucru să se întâmple. Dacă nu se simte niciun sentiment absolut de succes, atunci este bine să faceți o altă încercare când sunteți gata, dar încercați să nu epuizați mintea în acest proces.

 

Destinatarul: destinatarul va primi mesajul atunci când mintea lui este goală și este relaxat. Dacă într-un experiment, instruiți destinatarul să elibereze mintea și să evite concentrarea prea puternică pentru a maximiza receptivitatea la mesajul telepatic.

Pot exista mai multe impresii sau gânduri care ies la suprafață în minte. Într-un experiment, instruiți-l pe destinatar să treacă în jos sentimentele sau gândurile care ies la suprafață pentru a măsura nivelul de succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *