Florin Piersic, un bărbat foarte apreciat! Actorul a iubit multe femei

Florin Piersic este unul dintre mai marii actori ai acestei țări. Se numără printre cei mai apreciați artiști, care uimește cu fiecare apariție. A fost un bărbat foarte controversat, iubit de multe femei, care a bifat multe cuceriri.

 

Despre iubirile lui Florin Piersic

Maestrul Florin Piersic a iubit cu mare patimă în tinerețe. Succesul lui i-a adus o mulțime de admiratoare, iar unele dintre ele chiar au reușit să îl cunoască mai bine pe celebrul actor. În perioada sa de glorie, a știut ce să facă pentru a cuceri femeia și a avut un mare succes în plan sentimental.

Florin Piersic a bifat 3 căsnicii de-a lungul vieții sale, dar între timp a mai călcat și strâmb. Pe lângă cele trei soţii, Tatiana Iekel (83 de ani), Anna Széles (73 de ani) şi Anna Torok, cea cu care îşi împarte viaţa şi acum, Piersic a avut numeroase idile, fiind recunoscut drept.

 

De-a lungul anilor, s-a aflat că cea mai lungă relație extraconjugală a fost cu Gabriela Werner, cu care s-a iubit în timp ce era cu Anna Szeles. Deși întrei cei doi amorezi era o diferență de 17 ani, iubirea nu a ținut cont de nimic și au fost împreună peste 10 ani. Nu s-au iubit pe ascunsă și tânăra de atunci nu-și asuma rolul de amantă, pentru că nu se simțea deloc așa, actorul fiind foarte atent cu ea.

 

„Relația mea de dragoste cu Florin Piersic a durat din 1974, când eram studentă la IATC, și până în anul 1983, când l-am cunoscut pe tatăl copiilor mei, omul de afaceri Marcel Werner… am fost 9 ani împreuna și da, pot spune că am fost împreună foarte îndrăgostiți unul de altul, fără să fim într-o relație secretă, din contră pot spune, eram împreuna foarte pe față, dar încercând să nu lovim alte sentimente… dar viața bate filmul și am pornit pe un alt făgaș, fără a mă căsători cu el, din păcate…”, a marturisit fosta iubita a lui Florin Piersic.

Florin Piersic se teme de moarte

Florin Piersic este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi din țară. Maestrul teatrului românesc face spectacol cu orice apariție publică și la fel a procedat și acum, în prag de sărbători. Florin Piersic le-a transmis un mesaj extrem de trist tuturor, cu care a provocat controverse.

 

Actorul continuă să scrie istorie în lumea actorilor. Invitat recent într-un Podcast, acesta a vorbit despre cele mai sensibile subiecte și a făcut mărturisiri deosebite. Acesta spune că se teme de moarte și că se gândește insistent la tristul eveniment. Își plânge colegii de breaslă care au plecat din această lume și spune că îi numără pe degete pe cei încă în viață.

„Niciodată nu am spus cum spun alții… Mie îmi e frică de moarte. Nu pot să îți explic de ce. Am văzut-o de mic, dar poate că atunci… Știi ce mă îngrijorează? Faptul că mulți, aproape toți cei pe care i-am avut foarte aproape de sufletul meu, de mintea mea nu mai sunt. Mi-au fost foarte dragi. Eu toată copilăria mea am trăit-o la Cluj. Acolo eram cei care eram aleși să facem parte din elevii liceului la care eu am învățat. Din ei nu mai e aproape niciunul.“, a spus Piersic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *