Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023, realizat de Neti Sandu. Ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023 – BERBEC

 

Apar noutăţi, bani, poate fi cineva care să vă aducă un plus de optimism, poate fi şi cineva care va dă târcoale de ceva vreme şi abia acum îşi face curaj să vă abordeze.

 

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023 – TAUR

 

Perioada de frământări interioare s-a cam terminat și e bine să atacaţi obiective noi care să vă aducă succes, echilibru financiar şi să faceţi progrese considerabile.

 

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023 – GEMENI

 

E un angajator care-şi reia oferta lansată anul trecut şi poate v-aţi făcut o idee şi ştiţi dacă vă convine, sau nu, că doar aşa aţi putea câştiga mai mulţi bani. Vă gândiţi.

 

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023 – RAC

Sunt chestiuni importante de rezolvat şi o să vă daţi toată silinţa să lichidaţi toate obligaţiile ca să nu v[ mai bată nimeni la cap, să vă eliberaţi.

 

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023 – LEU

 

Poate faceţi cumva să fiţi din nou împreună cu fiinţa pe care o iubiţi, c-au fost animozităţi care au şubrezit relaţia, dar nu e totul pierdut. Mai străduiţi-vă.

 

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023 -FECIOARĂ

 

Poate vi se oferă ceva nou de lucru şi o să vă orientaţi spre ceva nou, incitant şi care să vă aducă un plus de prestigiu pentru că o să vă implicaţi trup şi suflet în activitatea respectivă.

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023 – BALANȚA

 

Viaţa voastră se va schimba dintr-o clipă în alta în bine, c-o să vi se împlinească o dorinţă mai veche şi o să vă croiţi un alt statut, o să fie o emancipare.

 

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023 – SCORPION

 

Se poate să plecaţi pe undeva cu treburi de serviciu şi să fie un bun prilej şi să vă bucuraţi de peisaje, de atmosferă, de oameni.

 

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023 – SĂGETĂTOR

 

O să vă daţi peste cap să-i mulţumiţi pe şefi, c-aveţi nevoie de stabilitate la muncă, iar acasă or să fie nişte treburi gospodăreşti pe care nu le puteţi ignora.

 

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023 – CAPRICORN

 

S-ar putea să vi se acorde un credit bancar şi să vă împliniți visul de a avea o casă aşa cum ați visat, fie şi în rate, dacă nu se poate cu banii jos.

 

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023 – VĂRSĂTOR

 

Or să vă reuşească demersurile care ţin de şcoală, de legalizarea unor acte şi de afaceri în general, c-au rămas multe de anul trecut de făcut şi chiar trebuie.

 

Horoscop săptămânal 9-15 ianuarie 2023 – PEȘTI

 

Poate v-alegeţi cu o colaborare de care o să fiţi încântaţi, c-aveţi nevoie de bani în plus că sunt multe cheltuieli după perioada sărbătorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *