Rugăciunea la Icoana Maicii Domnului „cu șapte săgeți” mângâie, îmblânzește, împrăștie necazurile și face minuni mari!

Icoana Maicii Domnului „cu șapte săgeți”, care mai este numită și „îmblânzirea inimilor împietrite” mângâie, îmblânzește, împrăștie necazurile și face minuni mari! Este una din puținele icoane în care Fecioara Maria apare singură. Inima Ei este străpunsă cu șapte săgeți.

Așezarea săgeților diferă: patru pe partea stângă și trei pe partea dreaptă, sau invers, ori câte trei în fiecare parte și una pe verticală în partea de jos. Acest număr, 7, înseamnă plinătatea, dar în cazul de față înseamnă plinătatea necazului (a durerii și a suferinței).

 

Rugăciunea la Icoana Maicii Domnului:

 

„O, mult-îndurerată Maica Domnului, ceea ce eşti mai presus decât toate fiicele neamurilor, pentru curăţia ta şi mulţimea suferinţelor ce le-ai răbdat pe pământ,

 

primeşte rugăciunile şi suspinarea noastră şi ne păzeşte sub acoperământul milostivirii tale, că alt adăpost şi caldă mijlocire, afară de tine nu avem.

Ca ceea ce ai îndrăzneală spre Cel născut din tine, ajută-ne şi ne miluieşte cu rugăciunile tale, să scăpăm de toate săgeţile urii, vrăjmăşiei şi dezbinării dintre noi.

 

Potoleşte inimile învrăjbite şi întoarce în ele dragostea cea frăţească, pentru ca iubindu-ne unii pe alţii, să ne trăim viaţa în pace şi bună înţelegere,

 

şi astfel, să ajungem cu toţii şi în împărăţia cerurilor, unde împreună cu toţi sfinţii vom cânta slavă Unui Dumnezeu în Treime:

 

Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, totdeauna acum şi pururea şi în nesfârşiţii veci. Amin!”

 

Roagă-te zilnic! Rugăciunea este de mare ajutor pentru o viață tihnită. Nu uita că în zilele de post rugăciunile sunt mult mai puternice. Vă puteți ruga atât pentru voi dar și pentru cei din familie și prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *