Marcela Fota, anunțul momentului! Artista este în culmea fericirii: “Este minunea mea!”

Marcela Fota este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Are o carieră de succes și este foarte iubită de fanii ei, are tot ce își dorește, dar a pierdut ce avea mai de preț în urmă cu un an: pe soțul ei. Și-a refăcut, însă, viața si este pregătită să ia totul de la capăt.

Marcela Fota își mai dorește copii

Marcela Fota se confruntă cu o mare suferință de când soțul ei a plecat din această lume. Bărbatul a murit la vârsta de 47 de ani, în urma unui infarct, iar nimeni nu se aștepta vreodată la o asemenea tragedie. Artista spunea că nu își va mai reface niciodată viața, dar se iubește acum cu un tinerel de doar 23 de ani.

Relația lor pare cât se poate de serios, având în vedere că artista deja se gândește la copii. Marcela Fota spune că i-ar fi plăcut să mai aibă și o fetiță, dar Dumnezeu nu a avut acest plan pentru ea. Dacă va avea noroc și va deveni din nou mamă, ar fi o împlinite pentru ea, dar momentan nu și-a propus încă acest lucru si nu se concentrează pe acest aspect.

”Mi-aş fi dorit să am măcar doi copii. Ţinând cont de faptul că eu provin dintr-o familie foarte numeroasă, mi-ar fi plăcut. Însă, aşa a fost să fie, să am doar un copilaş, care este minunea mea. Şi a fost, aşa… am spus-o exact în acest mod. Mi-ar fi plăcut să am mai mulţi copii. Ştii cum e? Se spune că nu trebuie să ne facem noi planuri, pentru că Dumnezeu le are pe ale lui. Aşa că… ce o vrea Dumnezeu! Dar, nu. Nu este vreun plan sau vreun proiect, pe care să mi-l fi propus şi să zic: ”Domne’, trebuie să se întâmple acest lucru!’ Îmi place să dăruiesc iubire şi cred că aş fi avut pe deplin pentru doi copii sau trei.”, a spus Marcela Fota la Antena Stars.

Cât despre fiul ei, știe că acesta nu s-ar bucura prea tare să afle că va veni un nou membru în familie. David ar fi egoist când vine vorba de iubirea mamei sale, pe care o vrea doar pentru el. Băiatul spune că nu și-ar mai dori ca mama lui să aibă un bebeluș, pe motiv că el este “suficient” pentru ea.

Sursa: deștepte.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *