Ulei de măsline și lămâie, remediul natural puternic care trebuie folosit înainte de a merge la culcare pentru a calma durerile de spate și durerile articulare

Combinarea celor două ingrediente este un adevărat remediu pentru sănătatea generală și bunăstarea noastră, întrucât oferă acțiunea comună a două medicamente complet naturale.

 

Mai exact, poți beneficia pe deplin de beneficiile citricelor în cazul diferitelor afecțiuni care creează disconfort. Lămâia protejează împotriva bolilor care afectează: intestinul, stomacul, ficatul, sistemul imunitar.

Acest citrice acționează ca un superaliment intrucât oferă o gama largă de vitamine dintre care se remarcă urmatoarele vitamine: C, A, B1, B6.

Dar lămâia este și o sursă prețioasă de: bioflavonoide, pectină, acid folic, fosfor, calciu, magneziu, potasiu.

Experții recomandă consumul regulat al acesto citrice cât este încă verde pentru a preveni o gamă largă de boli și probleme de sănătate, inclusiv: gripă, laringită, infecții bacteriene, hipertensiune arterială.

 

Pe baza cercetărilor recente, au apărut mai multe informații și despre acțiunea sa puternic anticanceroasă, care este avantajoasă în lupta împotriva cancerului.

 

În plus, trebuie subliniat că lămâia este un remediu excelent și pentru articulații.

 

În special, se recomandă să profitați de combinația de ulei de măsline și lămâie pentru a pregăti un tratament excelent pentru a calma durerile de spate și durerile articulare.

Prin urmare, remediul ajută la susținerea vindecării articulațiilor afectate de durere.

 

Remediu cu ulei de măsline și lămâie

O rețetă simplă pe bază de ulei de măsline și lămâie s-a dovedit a fi un remediu eficient pentru ameliorarea durerilor articulare de la brate si picioare.

 

Doar pregătiți tratamentul la domiciliu și apoi utilizați-l dacă este necesar în locuri dureroase noaptea, pentru a profita de puterea sa analgezică.

 

Pentru preparatul natural pe bază de ulei de măsline și lămâie, trebuie doar să razi coaja a două lămâi și să le pui într-un borcan de sticlă apoi să-l umpli cu ulei de măsline și să lași lămâia să se scufunde în lichid.

 

Borcanul trebuie apoi închis ermetic și lăsat la macerat timp de 2 săptămâni.

După așteptarea acestei perioade, preparatul poate fi folosit atunci când aveți nevoie pentru a calma durerile articulare și musculare. Este recomandat să urmați tratamentul înainte de a merge la culcare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *