Cele mai bune trucuri pentru balonare. Cum scăpăm de disconfortul abdominal

De multe ori ne simțim rău și acuzăm dureri de stomac. Mai mult, nu ne mulțumește deloc felul în care arătăm, spunând că suntem prea grași, dar nu ne gândim că ar putea fi o problemă reală, pe lângă kilogramele în plus. Balonarea este unul dintre cele mai importante motive pentru care nu ne simțim bine și ar trebui să știm cum să scăpăm de ea.

Cum să scape de balonare

Mulți oameni au probleme cu balonarea, își simt stomacul prea umflat și starea de disconfort parcă nu mai dispare. Această neplăcere este cauza de acumularea de apă în organism, dar și de umflarea intestinelor. Există o mulțime de soluții pentru a scăpa de această problemă des întâlnită în rândul oamenilor.

Printre cele mai interesante moduri de a elimina grăsimea și gazele din stomac sunt băuturile preparate în casă. Următorul preparat are doar cinci ingrediente și este ușor de preparat, dar face, într-adevăr, minuni.

Ai nevoie de:

  • O lingură de ghimbir ras
ă
  • o lingură de migdale zdrobite
  • 
o jumătate de cana de lapte de migdale
  • o jumătate de banană
  • o jumătate de lingură de scorțișoară

Tot ce trebuie să faci este să amesteci foarte bine toate ingredientele într-un blender. Această băutură se consumă după cină, la 30 de minute, după care nu se mai consumă nimic până a doua zi dimineața. Este benefică și mulți oameni o consumă, fiind absolut naturală.

Alimente care ne balonează

Există o mulțime de alimente pe care le consumăm frecvent, fără a ști că ne fac rău. Acestea sporesc senzația de disconfort și accentuează balonarea. Astfel, băuturile carbogazoase sunt unul dintre cel mai mare inamic al organismului, mai ales cele light, care conțin îndulcitori, ce contribuie la disconfortul abdominal.

De asemenea, alcoolul irită și erodează mucoasa stomacului, creând balonarea. Alături de el, periculoase sunt și fasolea și alimentele bogate în amidon. Au în compoziția lor zaharuri și carbohidrați, care ne fac să ne simțim umflați și grei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *