Cum să elimini ridurile urâte ale gâtului cu acest remediu care are un efect asemănător botoxului

Considerate atuurile unei femei, gâtul și decolteul sunt o zonă deosebit de fragilă care necesită o îngrijire specială. Multe produse cosmetice pot combate sau preveni apariția ridurilor. Dar nimic nu bate produsele naturale pentru a depăși aceste semne cauzate de vârstă. Hidratează, netezește, oferă fermitate. Câteva ingrediente naturale pe care le ai la îndemână pot îndeplini aceste sarcini cu mare eficiență.

 

Din ce este făcut acest remediu pentru combaterea ridurilor gâtului?

Cum acţionează aceste ingrediente pentru a reduce ridurile?

Expunerea excesivă la soare, înaintarea în vârstă, creșterea și scăderea în greutate sunt factori care favorizează lăsarea pielii și apariția ridurilor. Odată cu vârsta, pielea își pierde elasticitatea. Producția de colagen scade și prin pierderea acestei componente esențiale, pielea pare mai puțin suplă, mai puțin fermă și mai ridată. Pentru a preveni îmbătrânirea pielii și a-i oferi mai multă fermitate, optează pentru naturalețe cu această mască cu efect de strângere care va avea un efect asemănător botox-ului asupra ridurilor gâtului.

Din ce este făcut acest remediu pentru combaterea ridurilor gâtului?

Pentru a pregăti acest remediu, veți avea nevoie de următoarele ingrediente:

1 albuș de ou
1 praf de sare
1 linguriță de miere
1 linguriță de ulei de argan

Intr-un bol amestecam toate ingredientele pentru a obține o soluție omogenă. Cu ajutorul unei perii, aplicați această mască pe gât și decolteu și lăsați să acționeze cel puțin 30 de minute. Pentru a profita de beneficiile acestui remediu, întindeți-vă și puneți-vă felii de castraveți pe ochi, pentru a vă relaxa și a vă oferi un mic moment de plăcere, liniște și relaxare.


După ce au trecut cele treizeci de minute, clătește-ți gâtul și decolteul cu apă călduță și apoi cu apă rece pentru a închide porii. Aplică apoi o cremă hidratantă și hrănitoare pentru a completa acțiunea măștii lifting. Folosește acest tratament cel puțin o dată pe săptămână și vei observa rapid un efect incredibil asupra pielii tale.

Cum acţionează aceste ingrediente pentru a reduce ridurile?

Albușul de ou

 

Pentru a strânge pielea și a netezi ridurile, albușul de ou este ideal. Și pe bună dreptate, conține proteine, și anume ovalbumină, care ajută la fermitatea pielii, strânge porii, conferă un ten luminos și absoarbe excesul de sebum de pe piele. Datorită efectului său de lifting, pielea arată mai tânără.

Mierea

 

În ceea ce privește mierea, beneficiile acesteia asupra pielii sunt cunoscute. Are efect emolient, hidratant și calmant prin menținerea tinereții pielii și întârzierea formării ridurilor, așa cum se prevede într-un studiu publicat în Biblioteca Națională de Medicină. Datorită activității sale antioxidante și activității sale antibacteriene, mierea ajută la vindecarea pielii și la regenerarea celulelor acesteia.


Uleiul de argan

 

Iar uleiul de argan este produsul antirid prin excelență. Bogăția sa în vitamina E și antioxidanți, îi conferă proprietăți hrănitoare și hidratante care ajută la regenerarea pielii și luptă împotriva ridurilor și liniilor fine, și să nu uităm de efectul său de lifting și strângere care luptă împotriva lasării pielii. Neutralizând radicalii liberi și protejând epiderma de agresiunile externe, uleiul de argan păstrează tinerețea pielii, care capată fermitate și strălucire.

Cu acest tratament, vei actiona usor pentru a reduce ridurile și îmbunătăți aspectul pielii tale de pe gât și decolteu. Nu uitați să apelați întotdeauna la natură, aplicând tratamente naturale și adoptând obiceiuri sănătoase pentru a vă menține pielea tânără și plină de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *