Cum să-ți faci părul să crească mai repede. 8 Trucuri simple, ușor de aplicat, pe care oricine ar trebui să le știe

Îngrijirea pielii și îngrijirea părului sunt două lucruri majore care fac parte din rutina oricărei femei. Dacă îți dorești ca părul tău să crească mai repede și să fie mult mai frumos decât înainte, încearcă aceste remedii naturale:

8 remedii eficiente acasă pentru a declanșa o creștere mai rapidă a părului

Ei bine, nu există nicio negare. Una dintre cele mai bune soluții, care nu va avea niciodată un impact negativ sau un efect secundar asupra dvs. sunt remediile de acasă pentru creșterea părului. Mai jos sunt câteva dintre remediile de casă care vă vor ajuta la reducerea daunelor părului și la reducerea căderii părului. Ajutând în totalitate la susținerea creșterii părului.

1. Suc de ceapă

Unul dintre elementele esențiale pentru creșterea părului este producția de colagen. Ceapa ajută la producerea de colagen și întărește rădăcina firului de păr. Tot ce trebuie să faceți este să blenduiți ceapa și apoi să stoarceți sucul acesteia folosind un tifon de bumbac. Folosește un disc demachiant de bumbac pentru a aplica sucul pe scalp și pe păr. Lăsați sucul să acționeze timp de 10 minute și spălați apoi părul cu un șampon ușor.

2. Ulei de cocos

Uleiul de cocos este ingredientul care nu dă greș niciodată. În ciuda diferitelor tipuri de ulei de păr care există pe piață, uleiul de cocos este prima alegere care depășește, ca și calitate, toate remediile naturale pentru creșterea părului. De obicei, se recomandă să masați uleiul de cocos pe scalp să-l lăsați peste noapte și să-l spălați a doua zi. Acest lucru ar trebui făcut de două ori pe săptămână pentru rezultate mai bune în ceea ce privește creșterea părului.

3. Ulei de măsline

Uleiul de măsline este minunat pentru păr datorită antioxidanților prezenți în ulei care favorizează creșterea părului. Uleiul de măsline este un ulei mai gros și trebuie aplicat pe scalp. Poate fi folosit fie simplu, fie împreună cu ulei de cocos pentru creșterea mai rapidă a părului.

4. Iaurt

Iaurtul este bogat în probiotice și, prin urmare, se încadrează în categoria remediilor pentru creșterea rapidă a părului. Aplicarea iaurtului pe scalp ajută la îndepărtarea mătreții, face părul mai moale și ajută la creșterea părului. Aplicați iaurt pe păr și lăsați-l timp de 20 de minute. Clătiți apoi cu apă rece.

5. Ceai verde

Consumul de ceai verde are o mulțime de beneficii pentru corpul tău. Există o mulțime de oameni cărora nu le place să bea ceai verde. O altă soluție este să îl aplici pe scalp. Pregătește ceaiul verde și odată gata, aplică-l cald pe scalp. Din moment ce utilizați ierburi pentru creșterea părului, nu aveți de ce să vă faceți griji cu privire la cantitate, deoarece nu aveți cum să exagerați. Chiar dacă sunteți sceptic în ceea ce privește cantitatea și amestecul, îl puteți aplica totuși pe părul dvs. – după aplicare veți afla cantitatea potrivită pentru părul dvs.

6. Oțet de mere