La revedere păr gras! Lasă asta pe părul tău timp de 5 minute și spune la revedere părului gras pentru totdeauna

Nimeni nu-și dorește să aibă părul gras pentru că pare murdar și neîngrijit. Însă, a avea un păr gras nu este doar rezultatul nespălării.

 

Părul gras este cel mai adesea cauzat de producția excesivă de sebum de către glandele sebacee de la nivelul scalpului. Supraproducția de sebum poate contribui la un aspect de păr gras, precum și la durerea scalpului, sau la dermatita seboreică, mătreața și mâncărimea.

În plus, părul gras își poate pierde strălucirea și frumusețea naturală și poate deveni subțire.

Oțet de mere

 

Scalpul conține adesea o ciupercă numită Malassezia, dar atunci aceasta crește într-un mod scăpat de sub control, poate duce la iritații, mătreață și păr gras. Oțetul de mere este una dintre cele mai puternice moduri naturale de a trata bacteriile și ciupercile. În plus, nu este nevoie să îl folosițiîn mod excesiv, deoarece poate fi dur pentru păr și scalp.

Pur și simplu diluați câteva linguri de oțet de mere într-o cană de apă și aplicați soluția pe păr. Ar trebui să intre în contact cu scalpul și rădăcinile părului. Puteți folosi o sticlă de pulverizare pentru o aplicare mai bună. Această clătire a părului va rezolva toate problemele părului gras. Repetați acest tratament de 2 până la 3 ori pe săptămână.

Nu uita să-ți șamponezi părul mai des

În cazul părului gras, trebuie să spălați părul mai des, deoarece șamponarea îndepărtează murdăria și uleiurile de pe scalp. Puteți obține un mic beneficiu dacă vă spălați părul în fiecare zi sau două. De asemenea, asigurați-vă că alegeți un șampon care este potrivit pentru părul gras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *